27. Februar 2020.

14:49 PETAK, 6. 09. 2019. - 14:49 Autor: Ana Marić

SVETSKO PRVENSTVO U PRECIZNOM SLETANJU

Vazduhoplovni savez Srbije od 8og do 10og septembra ugostiće u Vršcu 130 pilota iz celog sveta u okviru 10og Svetskog prvenstva u preciznom sletanju paraglajdingom.Svečano otvaranje biće u nedelju 8og septembra u 19h na Gradskom trgu u Vršcu.

podeli

Vazduhoplovni Savez Srbije insistira na održavanjuu Svetskog prvenstva u preciznom sletanju u Vršcu kao tradicionalnom letačkom mestu.

Vršac poznat kao mesto održavanja Evropskog prtvenstva i Svetskog kupa sada će biti domaćin takmičara iz trideset zemalja sveta sa sva četiri kontinenta .Medju njima kotiramo se kao Vicešampioni sveta ,branimo titulu i borimo se za mesto šampiona.

Medju dobro poznatim takmičarima iz Vršca ,Goranom Djurkovićem i Draganom Popovim, tu je i predstavnica lepšeg pola Tamara Kostić kojoj će kažu takmičari najveće rivalke biti takmičarke iz Koreje.

Pored takmičarskog dela tu je još jedan važan segment, naime Vršac će ugostiti i veliki broj ljubitelja latečkog sporta koji će imati priliku da uživo prate bravure najboljih paraglajderista.

Organizacija takmičenja ovog tipa ujedno je i predstavljanje grada Vršca i njegovih znamenitosti,turistički potez koji kao retko koji može obuhvatiti sve segmente koji se nude i koji mogu privući nove turiste.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti