21. Mart 2019.

14:23 PETAK, 9. 11. 2018. - 14:23 Autor: Jovana Božić

"VIVA  FIGHTING CHAMPIONSHIP 2018 - ROUND 2"

Ljubitelji borilačkih veština imaće priliku da 24. novembra sa početkom od 19 časova, u Kongresnoj dvorani Centra Milenijum, uživaju u turniru "VIVA  Fighting Championship 2018 - ROUND 2". Organizator ove borilačke revije je Fight klub Viva, a generalni sponzor hotel Vila Breg.

podeli

Tv Banat

Ove godine Viva Fight klub organizuje drugu profi reviju boraca iz Srbije i Rumunije, a ovoga puta pored mečeva po K1 pravilima, Vrščani će imati priliku da uživaju i u mečevima po MMA pravilima.

„Na samom event-u biće sedam mečeva, po kik- boks odnosno K1 pravilima, i dva meča revijalnog karaktera po MMA pravilima, kako bi publika imala priliku da vidi i bolje se upozna i sa tom veštinom.Poslednje borbe po MMA pravilima Vrščani su mogli da vide 2012 godine.“ kaže Svetislav Nikolajev, organizator.

Na turniru će se predstaviti i trojica Vrščana, pa su u prostorijama Viva Fight kluba, pored priprema za ovogodišnji "VIVA  Fighting Championship 2018 ", u toku i naporni trenizi: 

„Treniraju sve.Više puta nedeljno kik-boks po K1 pravilima,jednom nedeljno samo boks, treniramo parterne veštine, brazilsku đijuđicu i grepling, a sve to zajedno čini MMA, Mix martial arts.“ ističe Svetislav Nikolajev, organizator.

„Treniram ovde oko pet godina od osnovaanja kluba,a kada se pripremamo za meč onda su nam treninzi naporniji i jači“ kaže Žuravica Dejan, član fight kluba Viva.

„24.novembra se borim po MMA pravilima,treniram šest puta nedeljno,i potrebno je puno treninga i odricanja“ ističe jedan od boraca, Bićanin Tihomir,član fight kluba Viva.

„Ovo mi je druga borba,treniram skoro pet godina.Boriću se po K1 pravilima i nadam se da ću pobediti.“ kaže Nikola Kojić, član fight kluba Viva.

Ulaznice za ovaj borilački spektakl već su u prodaji,a pošto je interesovanje veliko organizatori poručuju da ih nabavite na vreme.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Program na rumunskom