11. Jul 2020.

14:03 PONEDELJAK, 28. 01. 2019. - 14:03 Autor: Jovana Božić

IZBOR SPORTISTA GRADA ZA 2018.

U organizaciji sportskog Saveza Vršac a pod pokroviteljstvom Grada Vršca održana je tradicionalna manifestacija Izbor sportiste Grada Vršca za 2018 godinu.Svečanost je organizovana u Kongresno-muzičkoj dvorani Centra Mulenijum a titula sportiste grada ove godine pripala je Đurković Goranu, Sportski paraglajding klub „Berkut“.

podeli

Tv banat
I ovogodišnja manfestacija izbor sportista Grada za 2018 okupila je u kongresno muzičkoj dvorani veliki broj sportista, sportskih radnika i ljubitelja sporta. Nagrade su dodeljene sportistima u nekoliko kategorija ,a najvise priznajna dodeljeno je u kategoriji Sportska nada grada Vršca kojih je ukupno bilo 48.Na samom početku prisutnima su se obratiili gradonačelnica grada Dragana Mitrović i član GV za sport i omladinu Boban Bogosavljević.
Tv banat - Goran Đurković,Najbolji sportista Grada Vršca 2018
Titulu najboljeg sportiste Grada Vršca za 2018. godinu, dobio je Goran Đurković koji je i u 2018 godini nastavio da pruža rezultate koji su od njega i očekivani. Prvak Srbije, 3 mesto na Evro Kupu, na Evropskom prvenstvu osvojio je 3 mesto sa Reprezentacijom Srbije, i 3 mesto na Predsvetskom prvenstvu, tako da potpuno zasluženo nagrada najboljeg sportisteVršca po drugi put odlazi u Goranove ruke.

Za najboljeg pionira proglašen je Nemanja Kondin iz Karate kluba Vršac, dok je najbolja pionirka Tara Đekić iz Džudo kluba Lokomotiva. U kategoriji najbolji kadet- kadetkinja proglašeni su tekvondisti EUROŠPEDA i to kadetkinja Tamara Žarkov i kadet Ognjen Dobrosavljević. Najbolji junior Grada Vršca je Vukašin Varda Taekwondo klub Eurošped , dok je za najbolju juniorku proglašena stonoteniserka Tijana Jokić.

Najbolji trener Grada Vršca ove godine je Igor Santrač iz OK Banat , a u kategoiji najbolji senior – seniorka, za najboljeg je proglašen Marin Dujić Tekvondo klub „Eurošped“ dok je najbolja seniorka Bojana Paunović Taekwondo klub Vršac. Specijalno priznanje za doprinos u školskom sportu dobila je Katarina Stojaković iz Džudo kluba Lokomotiva, a posebno priznanje za sportsko dostignuće ove godine pripalo je Kristiforu Manču i Aleksandru Patriću.

Tv banat

Nagrade za životno delo dobili Mihalj Kardoš na predlog Vršačkog atletskog kluba 1926 i George Mohan na predlog gradskog fudbalskog saveza, dok je titula ekipa Grada za 2018 pripala Taekwondo klubu Eurošped. I ove godine čitavu manifestaciju ulepšale su plesne tačke devojčica iz Super Stara.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Kultura

Emisije

Pogledaj sve