16. Jun 2019.

17:22 UTORAK, 25. 12. 2018. - 17:22 Autor: Jovana Božić

IZBOR SPORTISTE GODINE U OPŠTINI PLANDIŠTE

U Kulturnom Centru u Plandištu održana je svečana dodela nagrada za najbolje sportiste u 2018. godini sa teritorije Opštine Plandište.

podeli

Dvadesettreći po redu izbor za sportistu godine u Plandištu započet je kratkim filmom koji je predstavio sva takmičenja i sportske događaje koji su organizovani u predhodnoj godini kao i uspehe sportista sa teritorije opštine Plandište, a nakon toga tradicionalno su proglašeni najbolja školska ekipa, najbolji sportski radnik, sportski trener, sportske nade, juniori, seniori, najbolja sportska ekipa i jedno posebno priznanje.

Posebno priznanje ove godine pripalo je Strahinji Brekiću ,koji je na državnom takmičenju održanom u aprilu mesecu 2018. godine ostvario veliki sportski uspeh i srebrnu medalju, postavši vicešampion u rvanju slobodnim stilom u kategoriji do 97 kilograma.

Odlukom žirija, titulu najbolje školske ekipe ponela je osnovna škola "Dositej Obradović" iz Plandišta,za najboljeg sportskog radnika proglašen je Čedomir Korica predstavnik FK Naša Krajina. Najbolji je trener FK „Sloga“ iz Margite Euđen Pasku. Nagrade za sportske nade uručene su mladim i perspektivnim fudbalerima, odbojkašicama, košarkašima i košarkašicama.Za najboljeg juniora u 2018-toj godini proglašen je Milorad Cvetićanin član FK Sloga , a tituliu najbolje juniorke ponela je članica karate kluba AGROBANAT, Jelena Jovanović .Najbolji senior opštine Plandište za 2018 godinu je Dimitrije Angelovski član FK Sloga ,a najbolja seniorka Nikolina Ilić,članica OK „Plandište“. Za najbolju sportsku ekipu žiri je proglasio FK „Hajdučica“.

Predsednik opštine iskoristio je priliku da istakne vrednost negovanja sporta u Plandištu i pozdravi uspehe svih sportista.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vremeplov

Emisije

Pogledaj sve