05. Avgust 2020.

10:31 UTORAK, 30. 06. 2020. - 10:31 Autor: Danijela Korać

“KUP SRBIJE” U RAGBIJU ODRŽAN U VRŠCU

U Vršcu je proteklog vikenda održan Kup Srbije u ragbiju na kojem su pored vršačkog kluba , učestvovali klubovi iz Starčeva , Loznice , Beograda , Pančeva.Na truniru su učestvovale mladje selekcije podeljnih u 3 kategorije.

podeli

Tv Banat
Kup  Srbije    u ragbiju  održan  je po  prvi  put na gardskm I pomoćnom  stadionu  u Vršcu.Kako je  na  turniru je  ucestvovalo  8  klubova   I  preko  200   takmicara koji su  takmičli u  kategorijama   juniori do 18godina, pioniri  u A I B grupi do 14  godina  I   petlići   do  12 godina,učesnici   su  istakli  da su  zadovoljni  kako  organizacijom tako I  prikazanom  igrom  svojih  igrača.
Tv Banat
U jakoj   konkurenciji Vršački  ragbisti  osvijili su sjajno  treće mesto u kategorijama  pionira I juniora .Iako su na  startu turnira priželjkivali  da  osvoje  Kup , to se nije  dogodilo.

Kup  Srbije u kategodriji  petlića  osvolji su članovi Ragbi kluba Loznica ,u  kategoriji  pionira  do 14  godina I  juniora do 18 godina  prvo mesto osvojili su ragbisti  beogradskog Rada,dok su  u kategriji  do 14 godina prvo mesto  osvojili  ragbisti.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve