28. Maj 2020.

13:50 UTORAK, 18. 02. 2020. - 13:50 Autor: Marija Trišić

VRŠAČKI BELI KROS PREVAZIŠAO OČEKIVANJA

Vršački atletski klub 1926 organozovao je u nedelju 9 Beli kros Vršac 2020. prema broju učesnika, kros je prevazišao sva očekivanja, a podršku u organizaciji špužili su Grad Vršac, Sportski savez Vršac, Atletski savez Srbije, brojni prijatelji i sponzori.

podeli

Tv Banat
Više od 300 trkača u 16 kategorija odmerilo je snage na 9.Vršačkom belom krosu održanom u Gradskom parku. Ove godine, osim atletskih klubova I takmičara iz čitave Srbije, pozivu za učešće odazvali su se i atletičari iz Republike Srpske i Rumunije, čime je manifestacija dobila i međunarodni karakter. Skoro da nije bilo trke u kojoj neko od prva tri mesta nisu osvojili Vrščani, a najmasovnije bile su trke najmlađih uzrastnih kategorija.

Još jedan uspeh Belog krosa je to što je ove godine uvršten u kalendar Atletskog saveza Srbije za trke van stadiona, a organizatori su izrazili zadovoljstvo što je sve proteklo u redu i bez povreda, i najavili još bolju organizaciju naredne godine, uz zahvalnost roditeljima i trenerima na razumevanju za male propuste, ukoliko ih je bilo.

Tv Banat

Ovo je kalendarski gledano prva u nizu atletskih manifestacija, koju Vršački atletski klub 1926 organizuje u cilju afirmacije sporta, promocije atletike i Grada Vršca. Naredno okupljanje zakazano je za 31.maj i 8. Trku uz stepenice.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve