28. Maj 2020.

12:53 SREDA, 25. 12. 2019. - 12:53 Autor: Marija Trišić

U PLANDIŠTU ODRŽAN IZBOR SPORTISTE GODINE ZA 2019.GODINU.

U Plandištu je održan izbor sportiste godine za 2019.godinu. Svečanost je upriličena u KOC Vuk Karadžić, a priznanja su najboljima uručili članica Opštinskog veća za sport i omladinu Bojana Stojanović, predsednik Sportskog saveza Plandišta Jovica Selaković, i predsednik opštine Plandište Jovan Repac.

podeli

Titulu najbolje školske ekipe ponela je ženska fudbalska ekipa Oš " Dositej Obradović" Plandište, a predstavnik FK "SLOGA" – Margita, Sima Mikša, proglašen je za najboljeg sportskog radnika u 2019-oj godini.

Fudbalske nade 2019.-te u muškoj konkurenciji su Strahinja Velevski i Strahinja Gligorić, a u ženskoj Anđela Janković i Slađana Privracki.

Karate nada 2019.-te je Tamara Majkić, Odbojkaška nada 2019.-te Lejla Jović, a Košarkaške nade Luka Bajić i Dunja Drakulić.

Najboljim trenerom proglašen je trener Karate kluba "AGROBANAT" iz Plandišta Ana Milekić.

Za najboljeg kadeta u 2019-oj godini proglašen je Anđelko Knežević član Fudbalskog kluba “Sloga” – Plandište, a najboljom kadetkinjom članica Karate kluba "AGROBANAT" iz Plandišta Tamara Grozdanovski.

Odlukom Žirija titula najboljeg juniora u 2019-oj godini dodeljena je Vukašinu Matijeviću članu Fudbalskog kluba “Sloga” – Plandište, a titula najbolje Juniorke članici ŽKK "SLOGA" Plandišta Tijani Miljuš.

Najbolji senior opštine Plandište za 2019-tu godinu je Luka Crnogorac član Fudbalskog kluba “SLOGA” Plandište, a jednoglasnom odlukom za najbolju seniorku godine proglašena je Ksenija Junačkov članica Odbojkaškog kluba "PLANDIŠTE".

Za najbolju sportsku ekipu 2019-te žiri je proglasio Karate klub "AGROBANAT" iz Plandišta.

A iz lokalne samouprave, uz čestitke sportistima, stižu i najave još veće podrške.

Dodeljena su još 3 priznanja: Košarkaškom klubu "AGROBANAT" (Plandište) za 40. godina postojanja i rada. Ženskom košarkaškom klubu "SLOGA" za 25. godina, a na predlog Karate kluba "Agrobanat" i Sportskog saveza opštine Plandište sa izazitim zadovoljstvom uručeno je posebno priznanje Strahinji Brekiću, članu Rvačkog kluba Novi Sad i vicešampionu Srbije u ovom sportu.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve