03. Jun 2020.

13:30 SREDA, 10. 10. 2018. - 13:30 Autor: Jovana Božić

KK IN MONTE ODIGRAO SVOJU PRVU PRVENSTVENU UTAKMICU

Inmonte KK koji okuplja mlađe kategorije, dve godine nakon formiranja odigrao je I svoju prvu prvenstvenu utakmicu.Svoja ligaška takmičenja mladi vrščani započeli su pobedom I time pokazali da vršac I dalje ima potencijal da stvara buduće košarkaške asove.

podeli

U sali hemijsko medicinske škole odigrana je prvenstvena utakmica 1 kola b grupe lige KSV za uzrast do 15 godina. Igrači KK Inmonte iz Vršaca pobedili su KK Borac iz Starčeva rezultatom 73:65. Ova pobeda na početku ligaškog takmičenja veliki je podstrek za mlade košarkaše a za njihove trenere potvrda da su na putu ostvarenja svojih ciljeva.

 U ovoj školi košarke pored Željka Lukajića sa polaznicima rade I drugi dokazani vršački košarkaški stručnjaci Miljan Ivanović I Dušan Gvozdić. Ideja je da se deca od najranijeg uzrasta animiraju za bavljenje sportom a u ovoj školi sa njima se radi već od 7-me godine.

 Mlađe generacije pred sobom imaju još dosta treninga pre nego što svoje snage počnu da odmeravaju sa drugim ekipama a ovaj tim KK In Monte sastaće se u drugom kolu sa KK Opovo 99.

Pogledajte uprilogu:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve