06. Avgust 2020.

14:16 SREDA, 12. 06. 2019. - 14:16 Autor: Danijela Korać

FK “BANATUL” POBEDNIK TURNIRA “TROFEJ VRŠCA” ZA 2005.GODIŠTE

Na gradskom stadionu u Vršcu održan je turnir za igrače 2005. Godište, na kojem su pored domaćina OFK Vršca, učestvovali i klubovi iz Šapca, Temišvara i Beograda. Titulu najboljeg poneli su fudbaleri FK Banatul iz Temisvara

podeli

Na prvom međunarodnom turniru za dečake 2005. godišta, učestvovalo je četiri ekipe, a prvi su snage odmerili OFK Vršac i Šabačka Mačva, koja je slavila nakon penala, dok su u drugom susretu fudbaleri temišvarskog Banatula bili bolji od beogradskog Rada. U četvrtfinalnoj utakmici vršački pioniri bili su bolji od beogradskog Rada i samim tim zauzeli treće mesto.

Iako igrači nisu bili zadovljni igrom, trener Vrščana ističe da je zadovoljan trećim mestom kao i organizacijom turnira.

U polufinalu su se sastali pioniri šabačke Mačve i rumunskog Banatula, koji su pobedili ubedljivim rezulatatom, i osvojili prvo mesto.

Nakon finala usledilo je i proglašenje najboljih pojedinaca. Za najboljeg golmana proglašen je Ognjen Uzelac iz OFK Vršac, za najboljeg strelca Gabrijel Toprćan iz FK Banatul, dok je za najboljeg igrača proglašen Samuel Kristea, takođe iz FK Banatul. Na kraju i najlepša zajednička slika učesnika.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve