03. Decembar 2020.

BANATSKIM ŠOROM

Omnibus o Vršcu,lepotama banatske varoši, karakteristikama tradicionalne vojvodjanske kulture ..........balkonima,kibicfensterima ,ornamentima, kapijama,kvakama.......

SREDA, 19. 2. 2020 - 13:48Reportaže

PRIČA O VINU

Vino je neizostavni deo tradicije, naše kulture, ali i svakodnevnog života. Ono ima svoju religijsku, mitsku i kulturnu dimenziju. Vršački breg, Gudurica, Veliko Središte dobrog poznavaoca vina odmah podsete na kraj u kome se gaji najkvalitetnije grožđe i prozvodi dobro vino.

PETAK, 14. 2. 2020 - 09:47Reportaže
UTORAK, 14. 1. 2020 - 10:09Reportaže

VREDNE RUKE ŽENA JUŽNOG BANATA

Udruženja žena Južnog Banata ,na skupu održanom u Gradskom muzeju u Vršcu, predstavile su svoje rukotvorine i radove koje izradjuju sa ljubavlju i poklanjaju u humanitarne svrhe.Radovi naših žena ujedno su i najbolji način očuvanja tradicije ,prenošenjem veština na mladje generacije.

SREDA, 1. 1. 2020 - 12:38Reportaže

SREĆNA NOVA GODINA!

Nova 2020.-godina dočekana je veselo i u Vršcu! Ni ove godine nije bilo koncerta na gradskom trgu, jer je gradska vlast odlučila da sredstva ponovo preusmeri na obezbeđivanje paketića za sve mališane, ali se zato slavilo u restoranima, kafićima, klubovima i drugim ugostiteljskim objektima, kao i u domovima Vrščana. Uz brojne pevače, orkjestre, dj-eve, igralo se, pevalo, i nazdravljalo do ranih jutarnjih sati, uz želje za bolju, uspešniju i nasmejaniju Novu Godinu.

PETAK, 20. 12. 2019 - 14:31Reportaže

PRAZNIČNE ĐAKONIJE

"Praznične đakonije" ,jubilarna deseta po redu zimska manifestacija, predstavljena je slikom i pričom kroz emisiju "Naš gost" .

Emisije

Pogledaj sve