06. Decembar 2022.

NAS GOST VLADIMIR PESIC

Sjaj Ruskih slikara u Gradskom muzeju Vršac" - kulturni dogadjaj godine. Kolekcija slika ruskih umetnika Vladimira Pešića po prvi put je izložena u Vršcu a nakon velikog interesovanja javnosti i u Ruskom domu u Beogradu.

PETAK, 3. 6. 2022 - 17:53Naš gost

NAŠ GOST IVAN IVANOVIĆ

U emisiji "Naš gost" direktor Opšte bolnice u Vršcu dr Ivan Ivanović govori o novoj opremi koja je nabavljena za više odeljenja,u cilju boljeg i efikasnijeg lečenja, ali i o planovima za dalji rad i investicije.

PONEDELJAK, 28. 3. 2022 - 18:21Naš gost
PONEDELJAK, 14. 3. 2022 - 10:55Naš gost

NAŠ GOST TATJANA NIKOLIĆ

U emisiji "Naš gost" poslanik u skupštini AP Vojvodine Tatjana Nikolić govori o uspešnom rešavanju pitanja iz domena socijalne zaštite i grada Vršca kao primera dobre prakse.

PETAK, 4. 2. 2022 - 17:38Naš gost

NAŠ GOST ALEKSANDRA ARAŠKOV

U emisiji "Naš gost" dr Aleksandra Araškov načelnica Dispanzera za decu Doma zdravlja u Vršcu govori o pandemiji Covida 19 i broju zaražene dece. Simptomi, saveti i briga o zdravlju najmladjih tema je emisije.

UTORAK, 28. 12. 2021 - 10:55Naš gost

"Naš gost" Daniel Magdu

U emisiji "Naš gost" Daniel Magdu , predsednik Nacionalnog saveta rumunske nacionalne manjine u Srbiji predstavlja sve projekte koji su realizovani u protekloj godini a koji se sprovode u cilju poboljšanja uslova života, obrazovanja i rada svih gradjana koji pripadaju rumunskoj nacionalnoj manjini.

UTORAK, 28. 12. 2021 - 10:53Naš gost

"Naš gost" Miroslav Lepir

U emisiji "Naš gost" Miroslav Lepir , član Gradskog veća resora za obrazovanje i predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Vršca, govori o odvijanju nastava u uslovima koje nam diktira pandemija, ulaganjima u infrastrukturu i svemu onome što je uradjeno kako bi se povećala bezbednost dece u saobraćaju.

Emisije

Pogledaj sve