19. Mart 2024.

15:56 PONEDELJAK, 3. 06. 2019. - 15:56 Izvor: Tv Banat

NAGRADA „VOLJA ČINI ČUDA“

U Narodnom pozorištu „Sterija“ održana je šesta po redu dodela nagrada „Volja čini čuda“ Branko Radunković.Na Svečanoj akademiji dodeljene su nagrade ovogodisnjim dobitnicima, glumcu Milošu Bikoviću ,muzičkim pedagozima Ivanu Kostiću i Sonji Matanov Jerković i Radmili Mišev uredniku Dečijeg časpisa Svetosavsko zvonce .

podeli

60.god umetničkog rada Branka Radunkovića više je nego dovoljan motiv za postojanjem nagrade „Volja čini čuda“ a ciljevi onih koji predstavljaju pokretač svega duhovnog su budjenje duhovne snage u ljudima.

Tv Banat - Branko Radunković
Branko Radunković , svojom jednostavnošću i iskrenošću,potsetio je ljude na ono duboko usadjeno u njima, na ono što ih čini takvim kakvi jesu.
Tv Banat
Da se rad, ljubav i vera isplate govore i uspesi Hora „Raspevano srce“.Vršački mališani pod dirigentskom palicom Sonje Matanov - Jerković pokupili su ne samo simpatije publike već i pregršt nagrada.

Festival dečije pesme „Pevajmo srcem“ pokrenuo je Ivica Kostić, dugogodišnji muzički pedagog ,a oživela ga deca svojim izvodjenjem iz srca.

Pogledajte video:


 

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve