27. Februar 2020.

16:29 PONEDELJAK, 1. 04. 2019. - 16:29 Autor: Marija Trišić

ODRŽAN IV FESTIVAL “PEVAJMO SRCEM”

U kongresnoj dvorani centra Millennium, u subotu je uspešno održan još jedan, 4.po redu Festival dečijeg pevanja „Pevajmo srcem“, a pred punom salom u kongresne dvorane centra Millennium, mali pevači su sa pozornice širili radost, lјubav i dobro raspoloženje. Deca školskog uzrasta, sa teritorije Vršca, predstavila su se na najbolji način pevajući dečije zabavne pesme, a ove godine bilo je 17-oro učesnika.

podeli

Tv Banat

Program je počeo Himnom festivala koju su izveli proslogodišnji pobednici – Cveta Stjepanović Dondur, Dajana Ignjatov i Anđelija Stjepanović Dondur, nakon čega se 17-oro ovogodišnjih učesnika predstavilo publici dečijim zabavnim pesmama. Soliste je ponovo pratio dečiji hor „Raspevano srce“ koji vodi muzički pedagog Sonja Matanov-Jerković, a nakon takmičarskog, usledio je i revijalni deo festivala.

Tv Banat

Pobednike za ovu godinu odabrao je stručni žiri u sastavu Marina Kliska Čengeri – predsednik, Jelica Kentera i Gabrijela Tošović.

U najmlađoj, I kategoriji, treća mesta osvojili su Katarina Bogdanović za pesmu “Kad snovi dobiju krila”, i Tijana Stjepanović Dondur za pesmu “Razbole se lisica”; druga mesta pripala su Anastasiji Tutić za numeru “Sanjajte”, i Cveti Dondur Stjepanović za “Let, let Bubamaro”, a prvo mesto podelili su Dajana Ignjatov sa pesmom “Volim Kada”, i Fabijan Činč koji je pevao “Milicu”.

U drugoj kategoriji, treće mesto pripalo je Katarini Remenjak sa pesmom “Prva simpatija”, i Milici Vujičić sa pesmom “Bori se”, drugo mesto Nađi Rankov za “Muziku na struju” i Jovani Mirkov za “Kao u snu”, a prvo mesto Ana Mariji Petrović koja je pevala “Svet u mojim očima”, i Nini Paunović za numeru “Piši mi”.

U trećoj kategoriji, drugo mesto osvojila je Nevena Suvačarov, koja je izvela “Iznad duge”, kao i Ana Mariji Bućinac za “Zvedin sjaj”, a prvo mesto Maši Kokai za “Proleće” i Jovani Radivojević za “Da ima nas”.

Gran-prix dečijeg festivala osvojila je Katarina Nikolić za pesmu “Nađi zvezdu svoju”.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti