06. Mart 2021.

19:58 ČETVRTAK, 2. 04. 2020. - 19:58 Autor: Ana Marić

„UNI VIZIRI“ ZA HAMANITARCE

Udruženje „Parakvad“ koje sa svim raspoloživim sredstvima i ljudstvom stavilo na raspolaganje gradjanima tokom vanrednog stanja zahvaljujući prijateljima i ljudima dobre volje sprovodi niz akcija,ali sa svim propisanim merama zaštite.

podeli

Pored mnogih donatora,volontera i ljudi dobre volje koji su se uključili u danima borbe protiv pandemije i pružili svoju pomoć i podršku Udruženju „Parakvad“ tu su i već dokazani dobrotvori i prijatelji Udruženja, firma „BB Kanon“.

Svoje redovne delatnosti i proizvodnju zaštitnih“Uni vizira“,izradjenih na CNC mašini dobijenoj kroz projekat raspisan od strane države , preusmerili su u humanitarne ciljeve.

Deo vizira doniran je i pripadnicima Saobraćajne policije a donacije se nastavljaju po prioritetima,onima koji su najizloženiji.

Pored toga javili su se i drugi prijatelji Udruženja i ponudili pomoć.

Humanitarni obroci biće podeljeni najpre samohranim roditeljima ,licima sa invaliditetom koja sama žive,ali i svim ostalim članovima Udruženja,jer kako naglašava Vitorović „oni su isuviše skromni da bi pomoć ,koja im je potrebna sami zatražili“.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Produkcija

Emisije

Pogledaj sve