01. Mart 2021.

11:41 SREDA, 1. 04. 2020. - 11:41 Autor: Ana Marić

PREDSTAVE POZORIŠTA “STERIJA” NA KANALU TV BANAT

Narodno pozorište „Sterija“ koje neguje svoju publiku ,od najranijeg uzrasta, u danima vanrednog stanja pronašlo je način i put da svoje predstave prikaže kroz medije i nove tehnologije,i tako igrom unese kulturu u domove vrščana.

podeli

Spuštena je zavesa na pozornici Sterijinog pozorišta no, vršačka publika neće biti uskraćena za predstave. Na kanalu Televizije Banat i Youtube kanalu Narodnog pozorišta „Sterija“ biće emitovane do sada izvodjene predstave za stariju ali i najmladju publiku.

Tv Banat
Vanredno stanje i izolacija diktiraju neke nove navike i sadržaje kojima možete ispuniti vreme u svojim domovima.Gledanje pozorišnih predstava svakako je jedan od najkvalitetnijih načina da ispunite večeri u krugu porodice.

 Poštovanje propisanih mera zaštite u vreme pandemije ne znači samo trpnju zarad sopstvenog i tudjeg dobra nego i priliku da se posvetimo nekim starim hobijima ili novim interesovanjima koje otkrivamo kod sebe.

Tv Banat
Iskoristiti vreme kod kuće i baviti se svim onim za šta do sada nismo imali vremena, ili smo uvek nalazili izgovore, znači raditi na sebi,ostati psihiki stabilan i pronaći duhovni mir i zadovoljstvo u malim-velikim stvarima.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

COVID - 19

Emisije

Pogledaj sve