17. April 2021.

11:27 UTORAK, 31. 03. 2020. - 11:27 Autor: Ana Marić

REGISTRACIJA VOZILA ZA VREME VANREDNOG STANJA

Iako je je bilo nedoumica da li je registracija i dalje obavezna za sva vozila i tokom vanrednog stanja pravila i dalje važe samo što je procedura donekle izmenjena. Da pogledamo kako to sada funkcioniše u praksi.

podeli

Registracija vozila i tehnički pregledi obavljaju se redovno uz sve mere opreza za zaposlene i klijente.Radno vreme je skraćeno od 8h do 14h i termini se zakazuju na svakih 45min s tim što se sva papirologija i sve što se do sada obavljalo u kancelariji obavlja na otvorenom uz propisanu razdaljinu.

U slučaju da se vrši prva registracija ili zamena saobraćajne dozvole,odnosno sve radnje koje je do sada radio SUP procedura je nešto drugačija.

Tv Banat

Gradjani kojima je istekla registracija ili ističe u narednih par dana treba na vreme da rezervišu termin ,no ne treba ni žuriti sa registracijom i registrovati auto mesec dana unapred jer za tim nema potrebe.Pored toga apeluje se na vozače da ako imaju dva ili više vozila u domaćinstvu za sada registruju samo jedan kako se ne bi stvorilo zagušenje u terminima a kako se situacija dalje bude odvijala tako će se i stvari rešavati i organizovati.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

COVID - 19

Emisije

Pogledaj sve