02. April 2020.

11:17 SREDA, 25. 03. 2020. - 11:17 Autor: Ana Marić

UDRUŽENJE PARAKVAD NA PRVOJ LINIJI HUMANOSTI

Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara „Parakvad“ Vršac nastavlja svoju humanitarnu misiju i u danima pandemije.Sredstvima donatora nabavili su i donirali pomagala Neuropsihijatrijsakoj bolnici „dr Slavoljub Bakalović“ .

podeli

Sve svoje resurse,i pored redovnih aktivnosti koje obavljaju,brige o najosetljivijim članovima zajednice, članovi udruženja „Parakvad“ stavili su u svrhu društva i kolektiva kojima je to u ovom trenutku najpotrebnije.

Nuropsihijatrijskoj bolnici u Vršcu donirali su dvoje kolica za invalidne osobe i teške bolesnike kojih je najviše upravo u ovoj bolnici.

Tv Banat
Saradnja udruženja Parakvad i neuropsihijatrijske bolnice kontinuirano traje i u redovnim okolnostima a u vanrednim situacijama se pokaže koliko samo osećaju i reaguju na potrebe drugih.

Udruženje Parakvad u stalnoj je koordinaciji sa gradom i Kriznim štabom tako da je sve svoje resurse stavilo na raspolaganje sa jasnim zadacima.

Članovi udruženja i ovog puta su pokazali da i pored ograničenja koje imaju u svakodnevnom funkcionisanju uvek su prvi da pomognu drugima na način koji zadivi mnoge ,neznajući šta volja čini i pored prepreka koje im život postavi.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti