19. Januar 2021.

16:21 PETAK, 20. 03. 2020. - 16:21 Izvor: EVršac

APEL: DONIRAJTE ZA STARE I UGROŽENE, SLEDITE HUMANE PRIMERE

Grad Vršac se zahvaljuje na posebno iskazanoj društvenoj odgovornosti firmama koje su se odazvale da pomognu našim najstarijim i ugroženim sugrađanima u ovi teškim vremenima.

podeli

Grad Vršac se zahvaljuje firmama Multiketering doo Vršac i MBV, koje su donirale voće, koje volonteri nose najstarijim i ugroženim sugrađanima koje posećuju. Voće iz donacije dostavljeno je i Gerontološkom centru.

Grad Vršac se zahvaljuje i kompaniji MB Juniforms doo Vršac i našem sugrađaninu Simi Mioku. Oni su donirali veliki broj zaštitnih maski za volontere, koji su celog dana na terenu.

Takođe, lokalna samouprava koristi priliku da pozove i ostale kompanije sa teritorije Grada Vršca, kao i sve ljude dobre volje, koji su u mogućnosti da izađu u susret našim ugroženim sugrađanima u toku vanrednog stanja.

Sledimo ove primere, jer nečije malo, nekome znači mnogo.

Sve donacije, koje privrednici i građani dostave, najstarijim i ugroženim građanima Vršca deli dobro organizovana volonterska mreža.

Pozivu Gradskog štaba za vanredne situacije za teritoriju Grada Vršca i gradonačelnice Dragane Mitrović, u poslednja tri dana, odazvao se veliki broj mladih volontera za prijem poziva i pomoć sugrađanima na terenu.

Oni od juče obilaze starije sugrađane i dostavljaju im neophodne namirnice i lekove.

Zahvaljujući ljudima dobre volje, rad volontera u Vršcu je znatno unapređen, u vidu opremljenosti maskama, rukavicama i sredstvima za dezinfekciju, kao i namirnicama koje se dele našim sugrađanima.

Ponavljamo apel, budite humani, budite društveno odgovorni, pomozite sada kada treba.

podeli

Slične vesti

COVID - 19

Emisije

Pogledaj sve